Ulla og Kristians aner

Der er forskellige versioner af vores aner

1.      En grafisk visning af anerne i et ”anetræ” i kombination med familiegrupper (hovedperson, forældre, ægtefælle/partner, svigerforældre, børn og svigerbørn). Desuden kan der her bladres i en alfabetisk liste med alle personer. Visningen startes ved at klikke her Denne version viser ikke så mange generationer af gangen. .  

2.      Alternativt kan du vælge at se de yngste af vore aner i Ullas aner (en pdf-fil) eller Kristians aner (en pdf-fil)

Bemærk at alle personer så vidt muligt er opført med det navn de fik første gang de blev navngivet. Det betyder bl.a. at gifte kvinder oftest står opført med det navn, de fik ved deres dåb. Bemærk også at du ikke kan se detaljer om nulevende personer. For at kunne navigerer rundt uden problemer er det nødvendigt at tillade browseren at vise ”aktivt indhold”.

 

Det er nok desværre ikke lykkedes at undgå fejl og unøjagtigheder ligesom der jo stadig er en del mangler. For at kunne gøre oplysningerne så præcise som muligt vil vi være glade for at modtage oplysninger om fejl, mangler og andre unøjagtigheder. Send dem venligst til

 Links med relevans for slægtsforskning

Tilbage til startsiden